Home PageOver ons

Over Ons

Ons MeltScenz team bestaat uit enthousiaste mensen met een passie voor geuren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren en geuren om het huis dat net een beetje meer te geven. Soms extra ontspannend, dan weer verfrissend, inspirerend en met de seizoenen mee, heerlijk hoe je huis en je humeur ervan kan opknappen!

homeOnze geuren zijn te verkrijgen in de sterktes mild, strong en heavy. Deze sterkte is een aanduiding om aan te geven dat er een verschil is in geursterkte. De ene persoon houdt van een subtiele geurverspreiding en een ander houdt van een geurexplosie en alles wat daar tussenin zit. Omdat ook elke geurbrander weer anders smelt, de een smelt op een lagere temperatuur en de ander op een veel hogere temperatuur, zal ook daar een verschil in geurbeleving zijn.

Wij hopen dat u veel plezier gaat beleven aan onze handgemaakte geurblokjes, samengesteld met hoogwaardige geurolie uit Engeland. Mist u een geur dan kunnen we altijd kijken of we aan uw wens kunnen voldoen. We zien u graag in onze winkel terug!