Home PageVerzenden & retouren

Verzenden & retouren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Melt Scenz reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Verzendkosten

Wij versturen melts met brievenbusdoosjes, dit om de verzendkosten zoveel mogelijk te beperken. Voor de tarieven kunt u op post.nl kijken, een indicatie voor de kosten;

tot 6 melts                       € 1,80doos

van 6 tot 19 melts           € 2,40

hierboven versturen wij pakketpost, tot 10 kg € 6,75.

Een enkele melt, of dit nu mild of strong is, weegt ongeveer 10 gram. Het maximale aantal wat we via de brievenbusdoosjes kunnen versturen is 19 stuks afhankelijk van hoeveel verschillende geuren u besteld. Wij zullen ons best doen om de verzendkosten laag te houden, eventueel nemen we contact met u op als u net over een gewichtsgrens gaat. Besteld u van 1 geur een aantal, dan zullen deze in 1 zakje verpakt worden.

Retourneren/Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Neemt u dan contact op met Melt Scenz. Wij zullen u dan persoonlijk op de hoogte brengen van de retourprocedure. Na ontvangst van de goederen zal Melt Scenz de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen van te voren aan Melt Scenz kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. U kunt dit melden;

  • via ons contactformulier                     enveloppe           
  • per email info@meltscenz.nl                                               

Zodra wij uw retourmelding ontvangen hebben, zullen wij u informeren welk adres u dient te gebruiken om de artikelen terug te sturen.
Artikelen die retour gestuurd worden naar het contactadres van Melt Scenz zonder onze toestemming, worden niet geaccepteerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Melt Scenz heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk maar maximaal binnen 30 dagen aan u terugbetaald (30 dagen is de wettelijke termijn).
Voor meer informatie over de wet “koop op afstand” kunt u terecht op de website van
Rijksoverheid